гр. София, ул. „Цар Иван Асен II” № 2, вх. 3, ап. 19 (в кооперация „Царевец” на Орлов мост)
08888 34 895
office@inibg.com

Курсове по английски език

Преподаваме с усмивка на три поколения

Курсове по английски език

Възползвайте се от един от най-утвърдените начини за изучаване на английски език чрез курсове по английски. Английският е езикът, който ще ви осигури огромна свобода на взаимодействие във всякакви ситуации. Овладяването на английски е универсалната врата, която ви дава достъп, безпроблемно съприкосновение и възможност да общувате на места, където незнанието на широко използван език винаги се оказва неприятна бариера.

Ние ви предлагаме първокласно въвеждане във владеене на езика, независимо дали са ви потребни само основни познания, за да бъдете разбиращи и разбрани, или имате нужда от впечатляващи и поддържащи доверие знания за безупречна работна или бизнес комуникация.

Започнете и ще се убедите, че ученето може да бъде успешно, леко и приятно с нашите обучителни програми.

Курсове по английски за деца и ученици

Знаем, че децата са бъдещето, а бъдещето на децата ще бъде много по-безгранично отворено, подсигурено и стабилно, ако владеят на добро ниво английски. Езикът дава увереност, широта на взаимодействие и много шансове за добра реализация.
В колкото по-ранен етап започне обучението, толкова по-голяма ще е лекотата, с която се усвояват новите знания. Ние ви предлагаме специален курс по английски за вашите деца – в ранна или ученическа възраст – като гарантираме, че ще бъдат съпровождани внимателно от професионалисти с необходимите познания за спецификите на работа с най-младите ученолюбивци.

Програмата при обучението на деца е изцяло съобразена с възрастовите особености и се преподава, чрез методи, поддържащи интереса и вниманието на учащите, за да се постигат оптимални резултати.

Научи повече

Курсове по английски за възрастни

Всеки момент е точният, когато сте решили да научите английски. Просто се свържете с нас, за да уточним потребностите ви и нивото ви на познание. Нашите преподаватели ще ви бъдат в помощ и ще ви подкрепят, независимо дали сте силно мотивирани, бързо напредващи и уверени в успеха или се колебаете как ще се справите с курсовете по английски. Професионалистите в нашия център ще направят нужното, за да поддържат развитието ви и така спокойно ще продължите да разширявате знанията си с приятното усещане, че успявате.

От курса можете да очаквате усвояване на добре подбран обстоен материал, така че ще бъдете подготвени да се справите с комуникацията в широк спектър от най-разнообразни жизнени сфери. Програмата е насочена към придобиване на нови знания, но с важен фокус към трайното им затвърждаване. Основна насока е придобиването не само на писмени умения, но и на свобода на общуване както в ежедневни, обикновени разговорни ситуации, така и при прецизна работна комуникация. Най-важно е да постигнете това ниво на усвояване на английския, при което ще бъдете най-спокойни с утвърждаването на увереността, че сте напълно способни да общуване пълноценно и ползотворно със своите събеседници.

Обучение по английски през Skype

Ние ви предлагаме и дистанционно обучение чрез интернет връзка, защото вашето удобство е важно. Ако това е удачният за вас вариант – спокойно можете да участвате в обучението от дома си. С продължителна практика и усъвършенстване на процеса сме разработили професионална система за онлайн уроци по английски през Skype.

Този начин на преподаване има своите предимства, защото пестите време за посещения в обучителния център, а занятията се водят от същите професионалисти, които ще ви запознаят с пълния материал, без да бъдете ощетени с нищо. Достатъчно е да имате добра Интернет връзка, микрофон и слушалки, за да проведем заедно най-подходящото обучение за вас.

Научи повече

Индивидуално обучение

Занятията при индивидуалното обучение са съобразени изцяло с нуждите и възможностите на клиента, който посещава нашия център. Вие решавате кога е удобно за вас да уговорите ден и час за обучителна дейност, каква да бъде продължителността на срещите и по каква програма ще се чувствате най-комфортно да учите.

Като най-ефективни при нашето One-to-one обучение – препоръчваме посещения на обучителните занятия най-малко веднъж в седмицата.

Вашият коментар