Ekip

Евелина Поролиева – управител

Евелина Поролиева е завършила МДПИ “В. И. Ленин” (Московски държавен педагогически институт) като Магистър по “Английски и френски език” през 1987 г. Владее свободно руски, английски и френски език. Завършила е два модула по испански език в Езикова школа “Иберика”. Предстои и дипломиране като магистър в българо-холандската програма за академични директори към Факултет по Педагогика към СУ “Св. Климент Охридски”. През 1994 г. създава със собствени усилия Учебен център “Ай енд Ай”. Евелина Поролиева е управител, академичен директор, методик и активен преподавател вече повече от 25 години. Много от нейните ученици са известни държавници, хора от деловите среди, културни и спортни деятели. Евелина Поролиева е участвала многократно в конференции, семинари и работни срещи по специалността. През август 2010 г. специализира в Кеймбридж Образователен мениджмънт, а през 2013 г. – Методология на преподаването на английски език в Скабъроу, Англия. Вече 23 години оглавява екипа от преподаватели на “Ай енд Ай” и работи неуморно за просперитета и добрия имидж на Центъра.
    13055478_990272777735909_1509103831279773880_n

Ценка Найденова – преподавател по английски език в 127 ДГ „Слънце“ и 129 ДГ „Приказен свят“

Ценка Найденова получава диплома за средно образование от Езикова гимназия в град Велико Търново. Продължава образованието си във Филологически факултет на ВТУ “Св.св. Кирил и Методий”, където получава квалификация Магистър по Български и руски език и литература. Притежава сертификат за владеене на английски език на ниво Upper-Intermediate (B2) от Езикова Школа „Престиж” и УЦ “Ай енд Ай”.Ценка преподава английски език в 76 ОУ “Уилям Сароян” по учебната система “Hello”. От декември 2013 г. е учител по английски език в 115 ОДЗ „Осми март” към Учебен център „Ай енд Ай”. През учебната 2014/2015 г. преподава в 127 ОДЗ “Слънце” по учебните системи “Cookie and Friends A”, “Happy House 1&2″ и “Parachutes 3″.Ценка участва в обучителни семинари и конференции, посветени на чуждоезиковото обучение:Ценка приема предизвикателствата на професията и подхожда изключително отговорно към поетите ангажименти. Изгражда колегиални отношение с персонала в детските градини и работи отдадено за каузата – ранно чуждоезиково обучение на деца.

Десислава Петкова – преподавател по немски и английски език в 127 ДГ „Слънце“ и 129 ДГ „Приказен свят“

Десислава Петкова завършва средното си образование в 135 СОУ „Ян Амос Коменски”, гр. София, с педагогически профил. Магистър е по специалност Педагогика към СУ „Св. Климент Охридски”.В продължение на една година живее в Дрезден, Германия, където усъвършенства езиковите си познания и започва педагогическата си кариера.Притежава сертификати, удостоверяващи отлично владеене на английски и немски.Десислава обича работата с деца, тъй като общуването с тях е непринудено, чисто и непосредствено. Вярва, че с търпение, постоянство и с усмивка децата научават много.Желае да се развива в сферата на чуждоезиково обучение на деца в предучилищна възраст.

Desi2
 eli

Ели Семерджиева – преподавател по английски език в 127 ДГ „Слънце“

Ели Семерджиева завършва Френската езикова гимназия “Алфонс де Ламартин” в София, след което продължава висшето си образование в Софийския университет “Свети Климент Охридски”. Притежава сертификат за владеене на английски език за ниво B2 (Upper-Intermediate). Тя е най-новият член на екипа на „Ай енд Ай”. От 2015 г. преподава английски език в 127 ОДЗ „Слънце” и френски език в 167 ЦДГ “Малкият принц”. Ели подхожда изключително сериозно към задълженията си при работата с деца, държи на колегиалността и коректните отношения както в екипа на „Ай енд Ай”, така с колективите на детските градини.

Валя Йотова – преподавател по английски език в детски градини (в момента в отпуск по майчинство)

Валя Йотова завършва ЕГ „Йоан Екзарх” гр. Враца с разширено изучаване на английски език. Знанията си по английски език за ниво C1 сертифицира с отличен резултат в Учебен център “Ай енд Ай”. Висшето си образование завършва във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, специалност Социални дейности. Валя работи в детски център „Йони 73” с деца на възраст от 1 до 10 години. Майка е на две прекрасни деца, отглеждани с любов и търпение.От 2013 г. Валя е важен член от екипа на „Ай енд Ай”. Преподава в 127 ОДЗ „Слънце”, 129 ЦДГ „Приказен свят”, 2 ОДЗ „Звънче” и се утвърждава като професионалист. Със своята жизнерадостност, енергичност и изключителен позитивизъм печели симпатиите на децата и родителите. Тази учебна година Валя продължава да работи с малчуганите в 25 ОДЗ „Изворче”.Желае да се развива в сферата на детската педагогика като непрекъснато инвестира време и усилия в квалификационното си развитие. Участва в конференции, семинари и обучителни програми, посветени на РЧЕО.Валя обича хармонията и природата, подхожда добронамерено, търпеливо и толерантно във взаимоотношенията си с колеги, деца и родители.

Valya1
Antoniya

Антония Станева – преподавател по английски език в детски градини (в момента в отпуск по майчинство)

Антония Станева е възпитаник на хуманитарна гимназия със засилено изучаване на френски език. Притежава сертификат по английски език за ниво B2 (Upper-Intermediate). Завършва Педагогика по изобразително изкуство с магистърска степен през 2009 г. Има опит в преподаването на деца от детски център “При охлювите” и частна детска градина “Ново поколение”. Участва в множество семинари, посветени на методиката на работа с деца: “Семинар по емоционална интелигентност”, “Емоционално поведенчески нарушения в детска възраст”, “Създаване у младите хора на вдъхновяващи практики за учене”, национални конференции на водещите издателства на Кеймбридж и Оксфорд, конференции на БАПА и др. За Антония работата с малки деца е много интересна, забавна и носи удовлетворение.Успешно се изгражда като преподавател по английски език. Нейна е заслугата за разработването на пилотен проект и специална програма за обучение на деца в предучилищна възраст по френски език, стартирала за първи път в 167 ЦДГ “Малкия принц” през септември 2014 г.

Margarita Маргарита Стефанова – преподавател по немски език на ученици

Маргарита Стефанова завършва гимназия с езиков профил по немски през 2000 г. През 2005 г. завършва магистърска степен в специалност Екологични биотехнологии в Биологически факултет на Софийски Университет. През 2010 г. създава собствена преводаческа агенция и активно се занимава с преводи от и на немски и английски език. През 2016 г. започва обучение в Софийски Университет специалност Учител по биология. Смята, че преподаването е мисия, изисква много усилия, но е безкрайно удоволствие.

Ваня Йорданова –
преподавател в 129 ДГ „Приказен свят“ и на частни ученици.

Ваня Йорданова е възпитаничка на Езикова гимназия „Бертолт Брехт“ гр. Пазарджик. В момента следва Немска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Притежава сертификат за владеене на немски език Deutsches Sprachdiplom der Kultusministerkonferrenz Stufe II . Ваня преподава в 129 ДГ „Приказен свят“ и работи с частни ученици. Споделя, че „Ай енд Ай“ за нея е организацията в която да развие потенциала си. Стреми се да се учи и да работи сред най-добрите.

Vanya
Margarita Христина Йорданова Тодорова – преподавател на ученици

Христина Йорданова Тодорова завършва средното си образование в 35 СЕУ ,, Добри Войников” с разширено изучаване на френски и руски език. Бакалавър в НСА Васил Левски със специалност педагогически профил. Владее свободно английски език ниво В2.“Голямото ми желание да работя с деца и удоволствието от тази работа се надявам да ме направят добър педагог. Смятам ,че работата с деца е изключително приятна и в същото време отговорна задача“, споделя Христина.

Юлия Иванова Попова – преподавател

Юлия Иванова Попова завършва Католическо английско училище в Калкута, Индия. Дипломата за висше образование по специалност Английски език и литература е от Великотърниовския университет „Св. Св. Кирил и Методий“.Работи е на свободна практика с множество специализирани фирми за преводи, както и директно с някои клиенти като например SIBANK, Homes in Bulgaria, the South-East European Research Center, Българо- Американски фонд и т.н. „Преподаването ми носи дълбоко удовлетворение и високо ценя преподавателския колектив с който работя. Намирам възможността да преподавам опит и знания за предизвикателство и признание на което съм се посветила“, споделя Юлия.

Margarita
Similar Posts