гр. София, ул. „Цар Иван Асен II” № 2, вх. 3, ап. 19 (в кооперация „Царевец” на Орлов мост)
08888 34 895
office@inibg.com

Английски за начинаещи

Преподаваме с усмивка на три поколения

Английски за начинаещи

Вероятно ви се е случвало да попаднете в неприятна и може би засрамваща ситуация, в която не разбирате някого или определена информация, защото не сте достатъчно напреднали в познанията си по английски. Ние възприемаме това, което отговаря на нашето ниво на разбиране, а все по-голяма част от всичко, което ни се случва и присъства в нашия живот, ни се поднася на английски. Така част от живота остава непълноценно изживян, ако не успяваме да си го преведем и да взаимодействаме адекватно.Започнете с началното ниво английски за начинаещи в център за чуждоезиково обучение Ай енд Ай и изберете най-комфортния за вас начин да учите и напредвате с усвояването на езика. При нас ще откриете много удобни варианти за провеждане на обучителни часове. Ако предпочитате индивидуални занятия – ние ще ви предложим да уговаряте срещи с преподавател в най-удобните за вас дни и време. При желание от ваша страна за дистанционна форма на обучение – използвайте обучителните ни програми чрез скайп и учете от дома или офиса си.

Не се чувствайте обезсърчени от недостатъчните си познания по английски, приемете
началото на обучението като едно чудесно предизвикателство,
което ще ви донесе много удовлетворение с постигането на все повече и повече успехи и видими резултати. В някои случаи
липсата на натрупани знания дори е предимство,
защото, ако сте се опитвали да учите самостоятелно или сте посещавали не добре квалифициран обучител, има голяма вероятност да сте запаметили неточни или недобре формулирани фрази и изрази. Това би ви коствало повече време и усилия, за да замените вече заученото с по-коректния му вариант, защото зле поднесеният английски прави неприятно впечатление.

Нивото английски за начинаещи е с програма, която е насочена към базисна подготовка –
запознаване с английската граматика и начин за транскрибиране, за да се научите да слушате на английски и да записвате и обозначавате как звучи и се произнася всяка буква и съответно дума.
Така постепенно ще започнете да овладявате всички езикови дейности – четене, писане, слушане, говорене. Това ниво ще покрие широк набор от основни теми, които ще ви позволят да се справяте в обичайни ситуации и с взаимодействия, неизискващи специализирани познания.


По време на курса по английски за начинаещи, ще се научите да задавате елементарни въпроси и да отговаряте на тях. Ще можете да се представите, да попитате за ориентир и да се настаните в хотел при пътуване, ще знаете как да си поръчате храна в чуждоезична държава или да си преведете елементарни текстове и надписи, които са ви необходими.

Курсът ще ви запознае с граматическата конструкция на изреченията в английския. Ще научете типични фрази и изрази, с които лесно ще си служите, възпроизвеждайки ги директно. Ще получите повече познания за дните, месеците, времето, цветовете, хранителните продукти и как да поискате основни неща.


Това е ниво, абсолютно необходимо за всеки човек, за да му бъде в помощ в най-разнообразни ситуации.
Практическата насока ще ви е от голяма полза, защото ще се разиграват реални ситуации, в които ще имате възможност да участвате, като затвърждавате знанията си и създавате навици за боравене с отработени фрази и типично използвани словосъчетания. Основните познания по английски ще повишат самоувереността и самочувствието ви и ще ви помогнат да се чувствате много по-спокоен, че можете да реагирате адекватно, когато се наложи.

Вашият коментар