гр. София, ул. „Цар Иван Асен II” № 2, вх. 3, ап. 19 (в кооперация „Царевец” на Орлов мост)
08888 34 895
office@inibg.com

Success Stories

Преподаваме с усмивка на три поколения

Success Stories

Нашите курсисти са най-добрата ни реклама!!!

Ето някои от успехите, за които нашите клиенти споделят след преминато обучение в „Ай енд Ай“:

IMG_0578

Антон Паскалев

Започнах обучението си в Ай енд Ай на много ранна възраст и това беше от голямо значение за моя успех. Освен, че направих първите си стъпки в английския език, получих също разбиране и търпение от най-добрите преподаватели. Още в училищните си години постигнах най-високо ниво на английски език – C2 и взех съответния сертификат Proficiency на Кеймбридж. Днес съм трета година студент в Международния Факултет на Шефилд за България и градя успешно живота си, но никога няма да забравя моята първа школа по английски!”

Поздрави,Тони

 

Ева Чолева

Ева Чолева    

Обучението ми по английски език в езиков център Ай енд Ай започна когато бях на около двадесет години. Първоначално беше професионална необходимост, но след всяко взето ниво ставаше удоволствие. Знанията, които получих продължавам да практикувам и днес както в работна среда, така и в подготовката на домашни на двете ми деца- ученички в трети и първи клас, които също посещават Учебен център  Ай енд АЙ  в същата приятелска и уютна обстановка, при същия екип от професионалисти! Благодаря ти Евелина за това което ни даде на две поколения твои ученички! 🙂

Ева Чолева,брокер

 

Emil Taskov Success Stories

Емил Тасков

След успешното преминаване на три нива на английски език в Учебен център „Ай енд Ай“  бих искал да благодаря на екипа за компетентността, високия професионализъм и индивидуален подход на преподаване. Изключително съм доволен от постигнатите резултати които ми помогнаха в професионален и личен план.Отговорно и горещо ви Препоръчвам Учебен център „Ай енд Ай“ и най вече гъвкавия и адаптивен подход на yправляващия мениджър Евелина Поролиева спрямо нуждите и потребностите на клиентите.

С уважение: Емил Тасков, филмов и ТВ режисьор

pic

Йоана Илиева

За да напредне човек в живота трябва да осъзнае за себе си, че винаги, няма значение от възрастта, семейното положение и ангажираност, трябва да прави нещо за себе си. Нещо което да го обогатява. Ай енд Ай ми помогна да обогатя себе си. Убеди ме, че е напълно възможно човек да учи и да се забавлява едновременно. Препоръчвам школата!Благодаря на Ай енд Ай, че напреднах в живота с тяхна помощ!

Йоана Илиева

 

снимка Любов

Любов Хаджийска

От много време се опитвах да науча английски език. Ходила съм на различни курсове и при много преподаватели, но резултата не беше добър. Като доста ангажиран в професионално отношение човек, търсех не само център за изучаване на езика с добри отзиви, но да е  и в удобно за мен време и място. Още с първите уроци разбрах силата и възможността, която „Ай енд Ай“ ми предлага за разширяването и намирането на нови знания.Часовете ни по английски език протичат приятно и забавно. Уроците се водят изцяло на чуждия език, като всичко се обяснява подробно с много примери и упражнения и най-вече – обръща се внимание на всеки един от нас. Сега преоткривам любимата си музика като вече разбирам и търся текстовете, чета книги и статии на английски, в професионално отношение работя с документация на английски език и се радвам на всяка възможност за общуване, без да изпитвам затруднения.  Аз опитах и получих много! Знания, отношение, много смях и забавление и желание за изучаване на още от английския език. Опитайте и вие!

Любов Хаджийска, Експерт в маркетинг отдел

Image-1

Румен Бояджиев

Музикалната професия без английски език е като рок балада без соло китара –  теоретично би могло, но на практика е невъзможно. Аз много трудно уча езици и след няколко частни учители и курсовете към Британския Съвет бях напълно отчаян. Тогава срещнах тази винаги усмихната, слънчева, руса жена – Евелина Поролиева в нейния курс. В  „Ай енд Ай “ попаднах съвсем случайно, просто защото живеех наблизо. С подготовката, която тя и екипът и ми дадоха, днес се оправям свободно с говорим английски, а четенето вече е една сбъдната мечта! Прекрасни сте! Благодаря ви!

Вечно ваш, Румен Бояджиев-син, Композитор и барабанист

FB_IMG_14945078828029056

Мария Явашева

В Учебен център „Ай енд Ай“ завърших B1 Intermediate преди една година и съм изключително доволна от преподавателите, от малката група и от приятната атмосфера, в която имах възможност да изучавам английски език. Фирмата има индивидуален подход към всеки свой курсист и се стреми да преподава езика по начин, който да бъде приложим в работата и ежедневието. Правят се много упражнения и тестове, което е добре за усвояването на езика. С удоволствие ще продължа и в по-горно ниво защото смятам, че това е наистина подходящо място за изучаване на чужд език. Благодаря на целия екип на „Ай енд Ай“ за професионализма и доброто отношение!Желая успех!

Мария Явашева

 

 

Препоръка от Цеца Георгиева – Директор на 2 ДГ „Звънче”
Преподъка от Стефана Балева – Директор на 8 ДГ „Таврия”
Препоръка от Елина Русева – Директор на 24 ДГ „Надежда”
Препоръка от Бойка Софийска, Директор от 129 ДГ “Приказен свят”

Интервю с Евелина Поролиева

Вашият коментар