гр. София, ул. „Цар Иван Асен II” № 2, вх. 3, ап. 19 (в кооперация „Царевец” на Орлов мост)
08888 34 895
office@inibg.com

Курсове по английски език за възрастни

Преподаваме с усмивка на три поколения

С нашите обучителни програми ще усвоите знания и умения да боравите свободно с английския както писмено, така и с отлично говоримо владеене. Целта ни е да постигнем най-комфортното за вас ниво, при което ще можете да общувате, слушате и разбирате английски, както и да четете без затруднения.

Предлагаме ефективни системи за работа в малки групи – както с начинаещи, така и с напреднали. Използват се интерактивни методи за работа, така че курсистите да са въвлечени в участие при реални ситуации и да придобият автентичен опит за общуване на английски в образователна среда, изцяло съответстваща на бизнес отношенията във важни ситуации.

Английски език за възрастни

Без значение дали предпочитате учебната зала или онлайн обучение, ние ви предоставяме възможността да изберете начина на обучение, който най-добре отговаря на вашите нужди и обстоятелства. Присъствените курсове ви позволяват да се насладите на интерактивни уроци в групова среда, където можете да споделяте опит и идеи със своите съученици. Онлайн курсовете носят удобството на учене от вкъщи или откъдето и да сте, без да компрометирате качеството на образованието. Независимо дали сте начинаещ или напреднал ученик, в нашата секция за възрастни ще откриете подходящия курс за вас. Нашите преподаватели са опитни и подготвени да ви насочат и подкрепят във вашия езиков процес на развитие.

Индивидуално обучение

Разбираме, че всеки ученик има свои индивидуални предпочитания и нужди. Затова предлагаме както курсове в малки групи, които подпомагат взаимното учене и обмен на знания, така и възможност за индивидуално обучение, където преподавателят се фокусира изцяло върху вашите специфични нужди и темп на усвояване.

Онлайн английски

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc non eros quis lectus lacinia eleifend. Donec tincidunt fringilla quam, vitae fringilla massa scelerisque sed. Phasellus tristique ipsum ut erat auctor efficitur. Vestibulum bibendum nisi non erat auctor, vitae egestas ipsum pellentesque. Integer consectetur interdum neque, quis congue leo tempor vel. Phasellus ac malesuada magna. Quisque volutpat nulla sed sem consequat, at tempor odio malesuada. Donec in mauris viverra risus congue sagittis nec eget sem. Proin orci orci, euismod vitae turpis lacinia, pulvinar convallis tortor. Etiam dictum, lectus vel condimentum aliquet, massa ante pellentesque nisi, vitae condimentum lectus turpis ac risus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Cras augue mauris, euismod at nisl ac, feugiat varius nunc.

Разговорен английски

Това е модул, който сме разработили, за да усъвършенствате уменията си за свободна комуникация на английски. Обучението е с преобладаващо практическа насоченост, за да се постигне увереност при общуване и да се научите да говорите правилно, с добро произношение. Застъпена е непосредствената комуникация с други хора, за да се научите да участвате в реални разговори, като се включвате в комуникацията и същевременно добивате сигурност, че разбирате езика, докато слушате.

Бизнес английски

Този модул е в помощ за подобряване езиковата квалификация на фирмени служители. Ние имаме сериозен опит с обучение на екипи от множество утвърдени компании.

Ролевите игри помагат на клиентите да се чувстват подготвени за бъдещо делово общуване. Основната част от програмата се определя според конкретните потребности на екипите, така че да си набавят нужната компетентност, според основната специфика на тяхната бизнес активност.

Важна част от подготовката по бизнес английски е запознаване с работата, свързана с договорни отношения, начини за водене на делова кореспонденция, адекватно общуване с бизнес партньори по телефона или в работни срещи.

Участниците, преминали успешно обучението, се снабдяват със сертификат, който е признат и валиден във всички държави на Европейския съюз.