гр. София, ул. „Цар Иван Асен II” № 2, вх. 3, ап. 19 (в кооперация „Царевец” на Орлов мост)
08888 34 895
office@inibg.com

Екип

Преподаваме с усмивка на три поколения

Екип

Евелина Поролиева
управител

Евелина Поролиева е завършила МДПИ “В. И. Ленин” (Московски държавен педагогически институт) като Магистър по “Английски и френски език” през 1987 г. Владее свободно руски, английски и френски език. Предстои и дипломиране като магистър в българо-холандската програма за академични директори към Факултет по Педагогика към СУ “Св. Климент Охридски”. През 1994 г. създава със собствени усилия Учебен център “Ай енд Ай”. Евелина Поролиева е управител, академичен директор, методик и активен преподавател вече повече от 27 години. Много от нейните ученици са известни държавници, хора от деловите среди, културни и спортни деятели. Евелина Поролиева е участвала многократно в конференции, семинари и работни срещи по специалността. През август 2010 г. специализира в Кеймбридж Образователен мениджмънт, а през 2013 г. – Методология на преподаването на английски език в Скабъроу, Англия. Вече 24 години оглавява екипа от преподаватели на “Ай енд Ай” и работи неуморно за просперитета и добрия имидж на Центъра.

Ангелина Бутева
Преподавател по англиски език в 25 ДГ "Изворче”

Ангелина Бутева е завършила английска филология в СУ "Климент Охридски". Вече 20 години работи по специалността като учител по английски език в 78 СОУ ,,Христо Ботев” в гр.Банкя. Притежава 4та професионална степен.

Албена Костова
Преподавател по английски език в 129 ДГ "Приказен свят"
Албена Костова завършва Предучилищна и начална педагогика с профил английски език в СУ ,,Св.Климент Охридски“ в 2007г. Притежава Свидетелство за професионална квалификация – Ранно чуждо езиково обучение по английски език и над 30 години стаж по специалността. Участвала е в различни семинари и квалификационни курсове. През 2013 г. кандидатства за образователен курс по програма "Учене за цял живот", организирана от Центъра по човешки ресурси, одобрена е и заминава за Кентърбъри /Англия/ на двуседмична образователна програма. Във Великобритания обогатява познанията си по езика, а също така научава иновативни практики свързани с методиката на преподаване на деца в предучилищна възраст. Много голяма част от нейния педагогически стаж преминава в Частно езиково училище "Дорис Тенеди". Oт 1 октомври 2018г. е част от екипа на УЦ ,,Ай енд Ай“ . Работи като учител по английски език в 129 ДГ ,, Приказен свят". Продължава да се развива и реализира в тази област с отдаденост и ентусиазъм . За Албена Костова да си учител на деца е най-прекрасната, благородна и хуманна професия!
Наташа Танева
Преподавател по английски език в 127 ДГ "Слънце"

завършила "Педагогика”

Юна Иванова
преподавател по английски език на деца в предучилищна възраст в 127 ДГ,, Слънце” и 120 ДГ ,,Детство под липите”

Юна Иванова завършва езикова гимназия с разширено изучаване на английски и китайски език. Своето обучение по английски започва в най-ранна детска възраст и това много и помага в по натаъшното усвояване на езика. След това продължава развитието си в областта на английския език в различни школи за чуждоезиково обучение. Специализира половин година преподаване на чужд език в Китай през 2019 г. и това отключва нейният афинитет към педагогиката. По настоящем следва  бакалавърска програма във факултета по Педагогика на СУ „Св. Климент Охридски“. През 2020 г. намира учебен център „Ай енд Ай“ , който разширява простора на нейните познания и я подкрепя. Силно заинтригувана и с голямо желание, Юна започва да преподава в 127 ДГ „Приказен свят“ и 167 ДГ „Малкият принц“. През лятото на 2021 г. прекарва и двумесечен стаж в Турция, по време на който се занимава с чуждестранни деца и придобива още полезен опит. Любовта към детското обкръжение и мисията да бъде в полза на малките човечета дава сила и мотивация на младия преподавател Юна да продължава да работи по професията и да се усъвършенства всеки ден.

Вашият коментар