гр. София, ул. „Цар Иван Асен II” № 2, вх. 3, ап. 19 (в кооперация „Царевец” на Орлов мост)
08888 34 895
office@inibg.com

Кариери

Преподаваме с усмивка на три поколения

Кариери

Тук можете да разгледате нашите свободни позиции за работа

Кариерно развитие

Тренинг 2015

На 25 и 26 септември 2015 г. се проведе ежегодният Тренинг за преподаватели към Учебен център „Ай енд Ай”. Темите са в областта на ранното чуждоезиково обучение и детската психология, както и в обучението на възрастни – европейски стандарти за качество.

Гост-лекторите са колеги университетски преподаватели и представители на партньорски организации.

24та Годишна международна конференция на БАПА

На 06 и 07 юни 2015 г. в София традиционно присъствахме на един от най-големите професионални форуми в нашите среди – Годишната конференция на Българската асоциация на преподавателите по английски език.

Георги Саламанов участва с авторска презентация, посветена на ефективните стратегии за учене при възрастни курсисти. Темата пробуди интерес и провокира активна дискусия с колеги от цялата страна за особеностите при обучението на възрастни и за споделяне на опит и добри практики.

Квалификационен курс за ниво С1 – Advanced

Членове от екипа – Мирослава Бурова, Силвия Стамова, Валя Йотова, Радина Маринова, Антония Станева и Наталия Раденцова, се явиха и успешно издържаха тест за Advanced Level на 29 август 2014 г. Колегите – преподаватели от детските градини и част от административния персонал – постоянно повишават нивото си на владеене на английски език.

23та Годишна международна конференция на БАПА

Ползотворните съвместни контакти в областта на чуждоезиковото обучение развиват нашия професионализъм. На 12 април 2014г. в Благоевград се проведе 23та Годишна международна конференция на БАПА, която поддържа ефективна мрежа на преподавателите по английски език в Югоизточна Европа.

Асоциацията на българските учители по английски език, Югозападният университет в Благоевград и Регионалният инспекторат по образованието – Благоевград предоставиха платформа за обмен на практически идеи и резултатите от научните изследвания върху широк кръг от теми.Нашата преподавателка Веляна Пенкова направи презентация и разви темата за преподаване на английски език в ранна детска възраст, сподели техники и похвати за привличане на вниманието и мотивирането на децата да се включат в учебния процес.

Колегите имаха възможността да се запознаят с други добри практики и да обсъдят пряко касаещи ги теми. Te взеха участие в Cambridge Day, Oxford Day с цел ефективно усъвършенстване на знанията и уменията.

Вашият коментар