гр. София, ул. „Цар Иван Асен II” № 2, вх. 3, ап. 19 (в кооперация „Царевец” на Орлов мост)
08888 34 895
office@inibg.com

Курсове по английски, немски и руски език за деца и ученици

Преподаваме с усмивка на три поколения

Курсове по английски, немски и руски език за деца и ученици

 

Английски и немски език в детската градина

Вече дълги години си сътрудничим активно с Детски градини, в които провеждаме с голяма успешност образователни занимания за усвояване на английски език.Нашите преподаватели са с много опит и специална подготовка за специфичната работа с деца. Обучението се провежда чрез иновативна образователна програма. Това е система от методи, разработена конкретно, за да помага за привличане и задържане вниманието на децата, чрез въвличането им в игрови практики, посредством които те лесно и неусетно усвояват английски/немски език.

В процеса на обучение се развиват не само езиковите умения на децата, но и дисциплината, способността им да слушат активно и да възпроизвеждат информация. Това е първият допир с целенасоченото формиране на знания и ние сме изключително внимателни, защото осъзнаваме, че носим отговорността да се формират умения за учене, така че процесът на обучение да изглежда привлекателен и приятен. Това ще спомогне за бъдещата мотивация на най-малките да развиват своята любознателност и познавателна активност.

Постоянно усъвършенстваме и модернизираме обучението, като използваме съвременни технически средства и най-новите софтуерни продукти.

Дори и ученето да се случва неусетно, децата биват проверявани чрез интересни картинни тестове, така че нивото им на напредване се следи постоянно. Осъществяваме и периодична онлайн връзка с родителите, за да бъдат обстойно информирани за развитието на децата в образователния процес.

Децата получават сертификат за успешно завършен курс по английски език.

 

Летни курсове по английски

През летните месеци предлагаме една много атрактивна услуга за езиково обучение на деца – „Лятно студио“ с целодневно или полудневно присъствие за изучаване на английски, немски и френски език.

Занятия се провеждат всеки ден, като са удачно съчетани с програма, включваща спортна дейност, шах и настолни игри, детска йога, философия и артистични занимания – рисуване, моделиране, театрални постановки, песни и танци.

Осигуряваме подходяща подготовка специално за децата, на които предстои да започнат училище. Можете да сте спокойни, че детето ви всеки ден е в сигурна, защитена среда с балансирано разпределение на времето за обучение, забавление и почивка, както и че гарантирано получава здравословна храна (топъл обяд, сезонни плодове, следобедна закуска, напитки).

Ние ще се погрижим за транспорта на всички деца, записали се на летния курс по английскии или немски език, а всеки петък ще ги изненадваме с интересни посещения на различни обекти – музеи, театри, зоологическа градина. Ще разнообразяваме и сменяме работната обстановка с излети и пикници в Борисовата градина, Панчарево, Витоша…

Ние ще ви предложим това, което винаги сте искали за вашите деца – да се развиват, докато учат и се забавляват, водени от опитни професионалисти.

За ваше улеснение предлагаме гъвкава система за разплащане, като имате възможност да изберете дали да използвате месечна карта, карта за седмицата или за деня. Можете да се възползвате и от предложението ни за почасово гледане на деца.

Използвайте и отстъпките, които ще ви предложим:

  • Заплатете 20% по-малко, ако запишете при нас и второто си дете
  • Спестете 10% като ни препоръчате и доведете ваш приятел
  • Отстъпка от 5% получавате при ранно записване
  • С 5% отстъпка от цената ще ви се отблагодарим и като лоялен наш клиент.

 

Информация за курсовете

Учебен график деца и ученици
Учебни системи
Детски градини

Вашият коментар