гр. София, ул. „Цар Иван Асен II” № 2, вх. 3, ап. 19 (в кооперация „Царевец” на Орлов мост)
08888 34 895
office@inibg.com

Курсове по немски език

Преподаваме с усмивка на три поколения

Курсове по немски език

Немския език е широко използван в много български фирми, а доброто му владеене ни отваря вратите и към самата Германия. Ай енд Ай предлага курсове по немски език чрез системата за обучение Menschen. Наши клиенти са както ученици така и възрастни – хора с най-различни степени на познание на езика.

Системата Menschen на издателство Hueber е развлекателна и интересна и поставя човешките истории и чувства в центъра на обучителния курс. Разнообразните теми и текстове, заложени в учебника, стимулират към самостоятелна работа и дискусии.

Menschen е модерна учебна система, съвкупност от различни учебни способи. – песни, двигателни упражнения, игри, филми и използва всички възможности на дигиталните медии. Допълнителните материали и придружаващият учебника диск спомагат за развиването на уменията за по-бързо и ползотворно усвояване на езика. В учебника и работната тетрадка са заложени упражнения за всяко едно от четирите умения на обучаемите – говорене, слушане, писане и четене. Граматиката е поднесена разбираемо и е придружена с текстове и упражнения за трениране на реалното й приложение.

Вашият коментар