гр. София, ул. „Цар Иван Асен II” № 2, вх. 3, ап. 19 (в кооперация „Царевец” на Орлов мост)
08888 34 895
office@inibg.com

Деца и ученици

Преподаваме с усмивка на три поколения

Ние с гордост предлагаме разнообразни и качествени образователни програми за деца и ученици, които желаят да се научат или подобрят владеенето си на английски и немски език.

Английски и немски в детската градина

Първите стъпки в света на езиците са от изключително значение. В нашия учебен център ние създаваме подходяща и вълнуваща среда, в която децата ще се запознаят с английския и немския език чрез забавни игри, песни и интерактивни уроци. Нашите опитни учители ще се погрижат да ги насърчават и помагат на децата да развият езикови умения, които ще ги придружават през целия им живот.

Курсове за ученици – присъствено и онлайн

За учениците, които искат да разширят хоризонтите си и да се подготвят за световните предизвикателства, предлагаме както присъствени, така и онлайн курсове по общ английски език. Нашите програми са специално разработени, за да отговарят на нуждите на различни възрастови групи и нива на владеене на езика. С помощта на квалифицирани преподаватели и модерни образователни методи, ние предлагаме динамични уроци, които не само развиват езиковите умения на учениците, но и ги мотивират да се изразяват свободно и уверено на английски.

При нас в учебния център „Ай енд Ай“ съчетаваме иновации и традиции в образованието, за да осигурим нашите ученици с вълнуващ и ефективен опит в ученето на чужд език. Стремим се да създадем вдъхновяваща образователна среда, която подкрепя растежа и успеха на всеки един от тях.