гр. София, ул. „Цар Иван Асен II” № 2, вх. 3, ап. 19 (в кооперация „Царевец” на Орлов мост)
08888 34 895
office@inibg.com

За нас

Преподаваме с усмивка на три поколения

Кои сме ние и какво Ви предлагаме?

Учебен център „Ай енд Ай” е създаден през 1994 г. Школата изгради имидж на високо ефективно учебно заведение с европейски стандарти в преподаването.Нашите колеги преподават чрез съвременни методики и техники – интерактивно и мултимедийно. Ние предлагаме приятелска атмосфера, лоялно отношение и индивидуален подход към специфичните потребности на всеки курсист.

Мисията на Учебен център „Ай енд Ай” е да поддържа високи стандарти и качество в чуждоезиковото обучение като незабравимо преживяване и да популяризира марката „Ай енд Ай” чрез лоялно партньорство и широки социални контакти с клиентите.

С какво можем да се похвалим?

Учебен център “Ай енд Ай” е официален представител на English Language Institute (ELI) към London City College от 2003 г.

Учебен център „Ай енд Ай” е сертифициран по международен стандарт за управление на качеството на образователната услуга ISO 9001:2008

Учебен център „Ай енд Ай” е оторизиран представител на am Language Studio в Малта от 2015г.

Учебен център „Ай енд Ай” – официален колективен член на Българския национален комитет към Световнатаорганизация за предучилищно образование – ОМЕП от 2015 г.
На 3 октомври т.г. в Учебен център “Ай енд Ай” в София се проведе Ден на отворените врати с томбола и много награди за безплатно изучаване на чужд език.  За използваните добри практики и модерни методи в преподаването на чужди езици и по повод Деня на отворените врати, екипът на учебен център “Ай енд Ай” с управител Евелина Поролиева получи специален поздрав от председателя на Синдиката на българските учители д.нк.н. Янка Такева. Езиковата школа обучава малки и големи ученици, и разполага с мотивиран и висококвалифициран колектив от 12 учители по английски и немски език. На ръководството на езиковата школа в рамките на събитието официално бе връчен Сертификат по международен стандарт ISO 9001:2008 за качество в чуждоезиковото обучение.

Искате ли да се присъедините към екипа ни? Вижте нашите свободни позиции :